© Powered by SiteSpirit

 

Welkom op de website van Theehuis 't Hooge Erf

creatief tafelen.jpg


Maandag t/m zondag van 10.00u tot 17.00u is ons restaurant open voor TO GO..

Fijne Kerst en mooie wensen voor het nieuwe jaar..


Team Theehuis


GOURMETTEN LIKE IT'S...Om het jaar toch positief en met een knal af te sluiten en u tÓch al zat te denken om lekker te gaan gourmetten bieden wij de oplossing. Alleen de mooiste producten worden er gebruikt.Het enige wat u moet doen is de tafel dekken en het genieten kan beginnen. Dit gourmetmenu is vanaf 2 personen te bestellen en kost €20,50 per persoon.

Vergeet niet om nog even een flesje bij te bestellen:

Fles huiswijn rood/wit/rose €10,00
Fles Champagne Cattier €40,00
Fles Glühwein €,800
Fles GlühGIN €9,00 T

Tot en met woensdag 30 december (16:00 uur) te bestellen. Het ophalen van uw feestelijke treat kan van 10 tot 17 uur op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag. Reserveren kan alleen via Whatsapp op telefoonnummer 0623397493 onder vermelding van; naam, adres en aantal personen. Betalingen gaan middels een Tikkie.


ZE ZIJN ER WEER!!

  • Heerlijke maaltijden voor thuis.Wekelijks wisselende, eerlijke en voedzame maaltijd voor slechts 6,95.
maaltijden to go.png

Collega's gezocht voor in de KEUKEN en in de BEDIENING

Awesome.png

Collega’s gezocht! / Kom jij ons team versterken?

Bij Theehuis ‘t Hooge Erf is er op dit moment een leuk team van jonge, enthousiaste en vakkundige mensen aan het werk. Met veel inzet en plezier staan we elke dag weer klaar om onze gasten van dienst te zijn zodat deze met veel plezier kunnen terugdenken aan hun ervaring bij ‘t Hooge Erf.

Wij zijn per direct op zoek naar een veelzijdige topper die o.a. inzetbaar is achter de counter en in de bediening en graag ons gezellige en dynamische team wil komen versterken. Tevens zijn wij op zoek naar iemand die ons keukenteam voor minimaal 4 dagen in de week kan komen versterken.

Ben jij voor ongeveer 4 dagen per week beschikbaar en vind je het niet erg om een dag in het weekend te werken? Zin in een nieuwe uitdaging en heb je een ‘houden van mensen’-instelling en een horeca-mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tevens zijn we ook opzoek naar iemand die ons team voor 1 dag in het weekend kan komen versterken.

Interesse? Mail je motivatiebrief en CV naar info@theehuislagevuursche.nl

KOM MOUNTAINBIKEN DEZE KERSTVAKANTIE!!

De Mountainbike Trail ligt er prachtig bij en het is nu het moment er met volle teugen ervan te gaan genieten.Nog geen fiets die het terrein aan kan? In samenwerking met Fietsspecialist Paul van Hal kunt u de perfecte fiets huren om na afloop heerlijk genieten van een welverdiende kop erwtensoep of een lekkere warme chocolademelk met slagroom. Klik snel op de link om morgen te kunnen knallen op de paden!VRIENDEN VAN 't HOOGE ERF


729.jpg
logo Fietsspecialist PvH - kopie(1).png
landgoed.jpg

contactknop.png  
Hoge Vuurseweg 11                      3749 AB                             Lage Vuursche                     T. 035-64 68 212                       Stuur een mail