© Powered by SiteSpirit

 

Welkom op de website van Theehuis 't Hooge Erf

VAN MAANDAG 11 OKTOBER TOT EN MET 22 OKTOBER ZULLEN WIJ GESLOTEN ZIJN. WIJ ZIEN U GRAAG DE 23e WEER!

Zijterras.jpg


Maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 18.00u is ons restaurant en terras geopend.


OP DE WOENSDAGEN ZIJN WIJ GESLOTEN

Zaterdag en zondag is ons restaurant en terras van 10.00 tot 20.00u geopend en serveren wij vanaf 17.00u een heerlijke daghap.

Daghap op zaterdag en zondag: Onze befaamde halve boerderij kip met frietjes, sausjes en een salade of heerlijk ossenhaas met gesauteerde groenten en verse frieten.


U kunt vanaf 10.00u (uitsluitend telefonisch) een tafel reserveren* op 035 646 82 12!

* Maximaal 8 personen per tafel..

Komt u voor, tijdens of na de boswandeling even langs en zien we elkaar snel?

Team TheehuisMaaltijden voor thuis

Helaas stoppen wij met onze maaltijden voor thuis. Vanaf dinsdag 4 mei liggen ze ook niet meer bij Jumbo van de Graaf in Soest. Onze excuses hiervoor.


Collega's gezocht voor in de KEUKEN en in de BEDIENING

Awesome.png

Collega’s gezocht! / Kom jij ons team versterken?

Bij Theehuis ‘t Hooge Erf is er op dit moment een leuk team van jonge, enthousiaste en vakkundige mensen aan het werk. Met veel inzet en plezier staan we elke dag weer klaar om onze gasten van dienst te zijn zodat deze met veel plezier kunnen terugdenken aan hun ervaring bij ‘t Hooge Erf.

Wij zijn per direct op zoek naar een veelzijdige topper die o.a. inzetbaar is achter de counter en in de bediening en graag ons gezellige en dynamische team wil komen versterken. Tevens zijn wij op zoek naar iemand die ons keukenteam voor minimaal 4 dagen in de week kan komen versterken.

Ben jij voor ongeveer 4 dagen per week beschikbaar en vind je het niet erg om een dag in het weekend te werken? Zin in een nieuwe uitdaging en heb je een ‘houden van mensen’-instelling en een horeca-mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tevens zijn we ook opzoek naar iemand die ons team voor 1 dag in het weekend kan komen versterken.

Interesse? Mail je motivatiebrief en CV naar info@theehuislagevuursche.nlVAN MAANDAG 11 OKTOBER TOT EN MET 21 OKTOBER ZULLEN WIJ GESLOTEN ZIJN

VRIENDEN VAN 't HOOGE ERF


729.jpg
green.jpg
landgoed.jpg

contactknop.png  
Hoge Vuurseweg 11                      3749 AB                             Lage Vuursche                     T. 035-64 68 212                       Stuur een mail