© Powered by SiteSpirit

 

Welkom op de website van Theehuis 't Hooge Erf


Sunday Special

kaasfondue.jpg

Nu het weer wat kouder wordt kunnen de kaasfondue pannetjes weer van zolder gehaald worden.Elke zondag van 17:00 tot 18:30 uur serveren wij kaasfondue. Heerlijk klassiek met een vleugje Kirschwasser of eigentijds met truffel en champagne. Uiteraard serveren wij daarbij ons boeren brood en wat diverse groenten om lekker te kunnen dippen..Dat alles voor de vriendelijke prijs van 17,50 voor de klassieke en 19,00 voor de truffel variant.

Voor hoeveel personen mogen wij een tafeltje voor u reserveren?Collega's gezocht voor in de KEUKEN en in de BEDIENING

Awesome.png

Collega’s gezocht! / Kom jij ons team versterken?

Bij Theehuis ‘t Hooge Erf is er op dit moment een leuk team van jonge, enthousiaste en vakkundige mensen aan het werk. Met veel inzet en plezier staan we elke dag weer klaar om onze gasten van dienst te zijn zodat deze met veel plezier kunnen terugdenken aan hun ervaring bij ‘t Hooge Erf.

Wij zijn per direct op zoek naar een veelzijdige topper die o.a. inzetbaar is achter de counter en in de bediening en graag ons gezellige en dynamische team wil komen versterken. Tevens zijn wij op zoek naar iemand die ons keukenteam voor minimaal 4 dagen in de week kan komen versterken.

Ben jij voor ongeveer 4 dagen per week beschikbaar en vind je het niet erg om een dag in het weekend te werken? Zin in een nieuwe uitdaging en heb je een ‘houden van mensen’-instelling en een horeca-mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tevens zijn we ook opzoek naar iemand die ons team voor 1 dag in het weekend kan komen versterken.

Interesse? Mail je motivatiebrief en CV naar info@theehuislagevuursche.nl

KOM MOUNTAINBIKEN!!

De Mountainbike Trail ligt er prachtig bij en het is nu het moment er met volle teugen ervan te gaan genieten.Nog geen fiets die het terrein aan kan? In samenwerking met Fietsspecialist Paul van Hal kunt u de perfecte fiets huren om na afloop heerlijk te genieten van een welverdiende kop erwtensoep of een lekkere warme chocolademelk met slagroom. Klik snel op de link om morgen te kunnen knallen op de paden!VRIENDEN VAN 't HOOGE ERF


729.jpg
logo Fietsspecialist PvH - kopie(1).png
landgoed.jpg

contactknop.png  
Hoge Vuurseweg 11                      3749 AB                             Lage Vuursche                     T. 035-64 68 212                       Stuur een mail