© Powered by SiteSpirit

 

Self Service

theehuis counter .jpg

't Hooge Erf  een self service concept hanteert. U kunt uw bestellingen aan de bar plaatsen, waarbij u uw drankje en taartje direct mee kunt nemen en het door u aan de bar bestelde eten vervolgens bij u aan tafel wordt gebracht. Voordeel van deze methode is dat u de snelheid van uw eigen bestelling kunt bespoedigen en dat u kunt neerstrijken waar u wilt en indien gewenst van tafel kunt wisselen.


HEMELVAART

wij op Hemelvaart ons jaarlijks terugkerende Dauwtrap-Ontbijt organiseren.

Het prille groen kleurt de bomen en de geur van bloesem doet de zintuigen prikkelen. Na de ochtendmagie te hebben opgesnoven schuift u op donderdag 30 mei aan van 7:30 tot 9:30 uur om te genieten van een hemels after-dauwontbijt. Vanuit onze buitenkeuken serveren wij een typisch Theehuis ontbijt met onder andere gerookte zalm, steak, eieren naar eigen voorkeur, huisgemaakte granola en fruitsalade. En dat is maar een kleine greep uit al het lekkers. Dit alles voor de vriendelijke prijs van €17,50 per persoon (kids tussen 6 en 12 jaar €7,50). Als dat geen goed begin is van uw Hemelvaartsdag.

Iets te vroeg voor u?

Vanaf 17:00 uur serveren wij onze Hemelvaarts’ Barbecue. Heerlijk genieten van mooie roasts, vis in zoutkorst, reuze gamba’s, salades en nog veel meer lekkers. Dit alles voor de vriendelijke prijs van €18,50 per persoon.

Reserveren aanbevolen, graag telefonisch op telefoon nummer 035 6468212


Trouwe viervoeters

Ook honden zijn welkom bij het theehuis, mits deze geen overlast (niet blaffen!) bezorgen voor ander gasten en wel aangelijnd zijn, zowel binnen als buiten op het terras.
Honden dienen aangelijnd te zijn op het Landgoed Pijnenburg. Het losloopgebied bevindt zich aan de overkant van de Hilversumsestraatweg bij Staatsbosbeheer.  
Hoge Vuurseweg 11                      3749 AB                             Lage Vuursche                     T. 035-64 68 212                       Stuur een mail